Om Advisoryboards

Vår vision

Vår vision på Advisory boards är att vara den främsta plattformen där kunskap och expertis kring advisoryboards samlas och delas. Vi strävar efter att vara den centrala resursen för företag och organisationer som vill förstå och utnyttja potentialen i advisoryboards. Genom vårt forum erbjuder vi omfattande information, inspirerande artiklar, konkreta råd och vägledning för att hjälpa våra besökare att sätta ihop och optimera effektiva team av rådgivare.

Vi är också dedikerade till att underlätta kontakten mellan företag och experter inom en mångfald av områden, så att våra besökare kan dra nytta av högkvalitativ rådgivning som är skräddarsydd för deras specifika behov. Genom att erbjuda en plattform för kunskapsdelning och samarbete strävar vi efter att främja tillväxt, innovation och framgång för företag och organisationer över hela världen.

Vår vision är att vara den första destinationen för alla som vill bygga starka och framgångsrika advisoryboards och att vara den pålitliga partnern som hjälper företag att navigera framgångsrikt genom de utmaningar och möjligheter som rådgivning kan erbjuda.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag på Advisoryboards är att främja kunskapen och användningen av advisoryboards som en värdefull resurs för företag och organisationer i Sverige. Vi strävar efter att vara den ledande källan för information, råd och vägledning om advisoryboards, och vi arbetar aktivt för att hjälpa företag att utnyttja fördelarna med att sätta ihop kompetenta och effektiva rådgivningsteam.

Vi är dedikerade till att erbjuda användbara resurser, inklusive artiklar, guider och expertinsikter, som hjälper företag att förstå vad en advisoryboard är, varför det är viktigt och hur man bygger och hanterar en framgångsrik sådan. Genom att sammanföra företag med experter inom olika områden, bidrar vi till att skapa starka och diversifierade advisoryboards som kan erbjuda mångsidig rådgivning.

Vårt uppdrag är att stödja företag i deras strävan att uppnå tillväxt, innovation och hållbar framgång genom klok och vägledande rådgivning. Vi tror på kraften av samarbete och kunskapsdelning och är fast beslutna att vara den centrala plattformen där företag kan hitta de resurser och kontakter de behöver för att maximera sin potential med hjälp av advisoryboards.

Vår historia

Vår historia som företag är kort och vi letar fortfarande experter inom diverse områden. Historien hos oss som fått idén till Advisoryboards är desto längre. Vi har några år i nacken varav majoriteten inom att bedriva företag, strategier, tillväxt, marknadsföring, personalfrågor m.m. 

Experter

Vi tar bara in experter inom respektive yrke för att kunna erbjuda bästa möjliga information och kontakt.

j

Artiklar

Varje expert som är med i Advisoryboards förväntast skriva relevanta artiklar om yrket minst en gång i halvåret.

Samarbeten

Utöver att på egen hand kunna söka sig fram relevant information så är meningen att man skall kunna hitta kontakter.

Valprocess

Då vi är noga med vilka vi tar in som experter på Advisoryboards så går alla individer igenom en granskning.

Ansiktena bakom Advisoryboards.se

Vi breddar gärna vårt nätverk så tveka inte att höra av er. Vi bokar gärna ett möte och berättar mer om oss själva och vår filosofi kring att advisoryboards. 

Markus Abrahamsson

Tillväxtstrateg & entreprenör

Grundare till Advisoryboards.se med stor passion för tillväxt och entreprenörskap.

Tarja Kälvelid

Tillväxtstrateg & entreprenör

Medgrundare till Advisoryboards.se med stort engagemang i startups och scaleups med tillväxtambitioner.